head-menu

Saturday 28 January 2012

Shopping Tour n. 1...


Ο λίγος χρόνος που μου περίσσευε πριν την  κανονισμένη συνάντηση που είχα για καφεδάκι ήταν αρκετός για μια γύρα στα διπλανά μαγαζάκια !! Κάποια ξεπουλούσαν τα τελευταία κομμάτια που τους είχαν μείνει και άλλα είχαν ήδη βγάλει την καινούρια πραμάτεια τους.Υπήρχε λίγο ανακάτεμα, αλλά δεν με δυσκόλεψε στο να ξεχωρίσω ορισμένα ωραία κομματάκια !!!! Να λοιπόν τι έπιασε το μάτι μου....


Δερμάτινο σακάκι σε πορτοκαλί χρώμα από την καινούργια κολεξιόν άνοιξη 2012 του  Massimo Dutti.  O συνδυασμός του πορτοκαλί με το χρυσό που έχει στα κουμπιά και στα φερμουάρ του προσδίδει ένα πιο chic χαράκτηρα!! Φοριέται άνετα όλες τις ώρες και για όλες τις περιπτώσεις, απ' το πρωί στο γραφείο, στον απογευματινό καφέ μέχρι και σε μια βραδινή έξοδο. Συνδυάζεται άψογα με Jeans  και  με μονόχρωμα Τ-Shirts, αναλόγως των παπουτσιών που θα του βάλεις μπαλαρίνες, χαμηλή μπότα ή μια ώραία ψηλοτάκουνη γόβα  παίρνει και τον ανάλογο χαρακτήρα.

Σακάκι κοστουμιού  απ' το Massimo Dutti. Για  πιο elegant εμφανίσεις, φοριέται με jeans, απλά φανελάκια ή με κομψά πουκαμισάκια, με χαμηλά παπούτσια για ανάλαφρες εμφανίσεις και αν φυσικά θέλουμε να εντυπωσιάσουμε,  να γινούμε λιγάκι πιο sexy και να κόψουμε λίγο εως πολύ τις ανάσες του αντίθετου φύλου δεν έχουμε παρά να το δοκιμάσουμε με τζιν σωλήνα και τα high heels μας!!!!


       
           Μια συμπαθητική για καθημερινή χρήση δερμάτινη τσαντούλα, τύπου ταχυδρόμου, από τα Massimo Dutti.            


Ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες ιππασίας σε μλπέ σκούρο χρώμα. Κλασσική και διαχρονική μπότα, φοριέται όλες τις ώρες και συνδυάζεται σχεδόν με όλα!!

Αυτή η μπότα με ενθουσίασε,  με το που πάτησα πόδι στο μαγαζί το βλέμμα μου σαν μαγνήτης κόλλησε  επάνω της!! Ίσως γιατί είναι  το στύλ μου, ίσως γιατί μου δίνει την αίσθηση της παλιάς, της φορεμένης μπότας και στα δικά μου μάτια την κάνει ακόμα πιο ωραία!!!
Θα την φορούσα άνετα με ξεβαμμένο τζινάκι ίσως και λιγάκι σχισμένο, μονόχρωμο λευκό ή μαύρο  μπλουζάκι και ένα δερμάτινο σακάκι.

Κλασσική δερμάτινη τσάντα απ΄ την καινούργια κολέξιον  της δανέζικης φίρμας Decadent και γόβες  από δέρμα και suede από την επίσης δανέζικη φίρμα D.CO.




9 comments:

  1. Φίλοι και φίλες, μπορείτε τώρα εύκολα να κάνετε join στο ΣούξουΜούξου, χρησιμοποιόωντας τους κωδικούς του Facebook σας!

    ReplyDelete
  2. teleio to sakakki poso kostizei?

    ReplyDelete
  3. ontws einai poli wraio k apo konta akoma pio wraio!!! to derma toy einai poli malako!! kostizei 3000 korones!!!

    ReplyDelete
  4. dld se euro>? simfono teleio to portokali sakaki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gyrw sta 300 eyrw!! arketoutsika alla einai derma kai oti pio hot twra sti moda!!! ta entona xrwmata monopouloun auti tin sezon!

      Delete
  5. Πράγματι, καταπληκτικό το σακάκι! Τέλειο το χρώμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xthes proseksa oti iparxei kai st kafe gia osous den tolmisoun na foresoun ta entona xrwmata pou prostazei fetos i moda!!

      Delete
  6. theloume na doume kai alla tetoia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. to shopping tour 2 erxetai gia na sinarpasei me tis epiloges tou akoma parapanw...:))))

      Delete