head-menu

Friday 15 March 2013

in their shoes vol 2 ...

   Λέω να συνεχίσουμε και αυτή τη βδομάδα με παπούτσια ...και από το fashion week του Λονδίνου να μεταφερθούμε στο fashion week του Μιλάνου!! 
   Αυτή τη φορά το Σουμου επέλεξε μερικά από τα σχέδια που οι γνωστοί ιταλικοί οίκοι των GIORGIO ARMANI, DOLCE&GABBANA, VERSACE, CAVALLI και GUCCI, παρουσίασαν για το SS2013!! Παπούτσια που διακρίνονται για την  ιταλική τους φινέτσα και κομψότητα. Το δέρμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σ΄ αυτή την καμπάνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Ο συνδυασμός του κυρίως με το μέταλλο αλλά και  με την ψάθα συντείνει σε ακόμα πιο πρωτότυπες δημιουργίες επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την υπεροχή της ιταλικής μόδας και τη φράση που πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε "είναι ιταλικό.." χωρίς καμιά άλλη επεξήγηση!!


   I'm thinking of continuing our walk...from London's fashion week in last post, to Milan's fashion week. We're  walking people...
  This time soumou gives you footwear designs for SS2013 from some of Italy's finest... GIORGIO ARMANI, DOLCE&GABBANA, VERSACE, CAVALLI and GUCCI. Leather, in different colours, was the leading material while metal, straw strips and even bamboo (!) made an impression and set a different tone. When we say "italian style" do we really need to say anything else?







Dolce & Gabbana



Roberto Cavalli


Versace







No comments:

Post a Comment